Kayıt İçin Gerekli Belgeler
  • Çipli pasaport (seyahat başlangıcından itibaren en az 7 ay geçerli olması gerekmektedir),
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  • Hac Kayıt Yetki Belgesi